Hem >  Köpinformation

Köpinformation

Tabitafonden.se respekterar din integritet och säkerhet online. För att ge de bästa produkterna, kundservice och aktuella uppdateringar har vi olika uppgifter för att komma åt din webbplats från dina dokument. För att bättre skydda din integritet förklarar vi vår online informationspraxis och du kan bestämma att tillhandahålla information som har samlats in och använts.
Sekretesspolicy för Tabitafonden.se
Tack för att du besökt Ljuswebbplatsen ("Webbplats") hos Box Ltd. (Alla referenser till "vi" och "oss" hänvisar till tabitafonden.se). Vi respekterar din integritet och jag hoppas du förstår vår integritetspolicy.

Denna sekretesspolicy förklarar:
Hur vi samlar in, använder och delar (under vissa omständigheter) din personliga information. Vi har vidtagit åtgärder för att säkerställa personlig information. Om dina personuppgifter, insamling, användning och upplysningsalternativ.

Denna sekretesspolicy gäller endast denna webbplats och gäller inte nödvändigtvis för vår samling av dina personuppgifter offline. Visa detaljer om insamlad, använd och publicerad onlineinformation Innehåll eller integritet är inte ansvarig för övningen av andra webbplatser tabitafonden.se på denna webbplats eller länkar till denna webbplats.

Vi samlar information från webbplatsanvändare på olika sätt för att ge effektiva erfarenheter, meningsfull och anpassad shopping. Till exempel kan vi använda din personliga information:
* Spara och hämta din tidigare information snabbt
* Hjälper dig att snabbt hitta information, produkter och tjänster
* Skapa relaterat innehåll för dig
* Vi märker ny information, produkter och tjänster

Registrering och beställning: För att kunna använda vissa delar av denna webbplats eller för att beställa produkten måste kunden slutföra en fullständig registrering av personuppgifter, inklusive men inte begränsat till: namn, kön, adressmottagare (ES), telefonnummer , e-postadress och kreditkortsnummer. Du kan också begära att den nationella organisationen av ditt hemland och / eller företag följer gällande lagar och förordningar. Denna information kommer att användas för avräkning, orderuppföljning och inhemsk marknadsföring och kommer att kommunicera med dig om din beställning på vår hemsida. E-post: några meddelanden på denna webbplats där du kan ange din e-postadress. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, att du registrerar gratis prenumerationsfrågor när ett nytt varumärke eller produkt av ett nytt varumärke anländer eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. Dessutom är deltagande i reklamkampanjen som organiseras av tabitafonden.se helt frivillig och ett krav på att ta emot priser för exponering för offentliggörande. Vi kan publicera namn och vinnarnas stad på vår hemsida.

Telefon: SMS-bekräftelse, registrering gratis reklammeddelande, meddelande när ett nytt varumärkes- eller produktfrågeställning anländer, eller anmäl dig till våra textmeddelanden: några meddelanden på denna sida kan du inkludera ditt telefonnummer i ordern, inklusive men inte begränsat till, till en.

Logfiler: Som de flesta webbplatser känner vår webbserver automatiskt dem från din webbplats. Vi kan även registrera ditt internetprotokoll (IP), internetleverantör och datum / tidstämplar för
systemadministration, orderbekräftelse, internmarknadsföring och systemfelhantering. (IP-adressen kan ange platsen för din dator på internet.)

Produktrecensioner: Vi behöver alla produktrecensioner via e-post och plats. Din e-postadress kommer att hållas hemlig, men andra användare kan se den. Du väljer att delta som en del av revisionen och all annan personlig information delas med andra besökare på webbplatsen. Hur använder man cookies och annan teknik för att samla information tabitafonden.se?